Георги Марковза Епицентър Преди много години Иван Костов избухна: ДПС са

...
Георги Марковза Епицентър Преди много години Иван Костов избухна: ДПС са
Коментари Харесай

Георги Марков: Парламентарната демокрация е заклана от ДСБ и ПП

Георги Марков

за Епицентър

 

Преди доста години Иван Костов избухна: " Движение за права и свободи са проклинание за България! "

 

Вероятно бе воден от обстоятелството, че Движение за права и свободи не даде поискания избор на доверие на премиера Филип Димитров в 36-то Народно заседание. Така падна първото демократично държавно управление на Съюз на демократичните сили.

 

(Друга тематика е, че Съюз на демократичните сили отхвърли избор на съмнение за цялостната политика на синия кабинет и нов подобен не можеше да се внесе цели 6 месеца. Филип ни изненада с поискания избор на доверие, само че бе негово право.)

 

Истинана е обаче, че без Движение за права и свободи нямаше да има тогава държавно управление на Съюз на демократичните сили. Бяхме трипартиен парламент. 110 депутати на Съюз на демократичните сили, 106 на Българска социалистическа партия и 24 на Движение за права и свободи. От Движението ни дадоха гласовете си без подписано политическо съглашение и без да влизат в ръководството, формирано след нощна вечеря в механа на ул. " Узунджовска ". Така Съюз на демократичните сили съумя да вкара България в Съвета на Европа на 7 май 1992 година (Имах достойнството да съм на церемонията, направихме Коледа и Великден публични празници, направихме и най-хубавата реституцията в Източна Европа. С гласовете на Движение за права и свободи бе признат и моят закон, с който през декември 1991 година върнахме 25 000 магазина на притежателите им.) 

 

Движение за права и свободи не са ангели, смъкнаха непростимо синьото държавно управление и прочие Но дадоха гласовете си за първия демократично определен президент - доктор Желев, който реализира на изборите галактическите 2 838 000 гласа. Даде ги и за избора на Петър Стоянов по-късно. Доган ходеше на разположение с водачите на Съюз на демократичните сили по време на Виденовата зима и след това постла на Костов пътя към властта.

 

И тъй като преливаме от евроатлантизъм, да подчертая, че с изключение на с обръчи от компании, Движение за права и свободи е известно с това, че ни вкара в НАТО дружно с царя, и в Европейски Съюз - с царя и Станишев. Без техните гласове тези държавни управления бяха невъзможни.

 

Сега да забележим що за птица е ДСБ.

Ами палач на Съюз на демократичните сили! Погуби очакванията на милиони.

От митинга на Съюз на демократичните сили с великите сини песни на 7 юни 1990 година останаха единствено орлите на " Орлов мост ". ДСБ откъсна живо месо от Съюз на демократичните сили, тъй като Костов имаше подобаващ престиж, с който си направи своята партийка на гърба на емблемата Съюз на демократичните сили. Да, държавното управление му в първия си състав подвигна България на крайници, провалена от Виденовото алено ръководство, само че това беше със силата на Съюз на демократичните сили.

 

Сега ДСБ, сякаш дясно, а гласоподава с БПС избор на съмнение на първия кабинет " Борисов ", член на ЕНП. Радан Кънев от ДСБ с алената Елена Йончева вкара в Европарламента срамното решение да приемем Истанбулската спогодба, макар решението на Конституционния съд у нас, както и идиотщината, че има македонско малцинство в България.

Убийците на Съюз на демократичните сили от ДСБ, сякаш десни, а се съюзиха със зелените - зелени извън, червени от вътрешната страна. Както и с Комсомолското отроче, ултралиберала и правна нула Христо Иванов-Бойкикев.

 

ДСБ са първите партизани на Сорос в България, който Иван Костов  награди с медал " Стара планина ". Какво проваляне!

 

Вчера и през днешния ден соросоидите от ДСБ дружно с тези от " Америка за България " на Кирчо заклаха българския парламентаризъм.

 

Парламентарната народна власт е ЗАКЛАНА ОТ ДСБ И Политическа партия.

Заради тях Народното събрание не се конституира и не избра ръководител, макар че гласът национален и Божи го отреди на ГЕРБ. Ротации, законодателни съвещания...

 

България е в парламентарен и парламентарен кошмар... Такова парламентарно проваляне не е било. На България ѝ би трябвало коалиция анти-Сорос. Не я ли създадем, няма да се оправим в никакъв случай! Радев ще ни ръководи до 2025 година!

 

И не е отговорен Радев, че свика Народното събрание в Страстната седмица, а ДСБ и Политическа партия, че го погребаха на връх Великден!

 

Сорос желае да унищижи националната ни страна и историческата ни памет. И съумява! В България нямаме суверенитет! Макрон се разсъни, ние - не!

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР